El Consell convoca enguany nou places per poder allotjar a estudiants a la casa de Menorca a Barcelona El règim d'estada a la Casa de Menorca és de lloguer en habitació compartida i la selecció es farà per criteris econòmics i acadèmics

 

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat les bases que regulen la selecció dels estudiants menorquins que opten a residir a la Casa de Menorca a Barcelona i la convocatòria corresponent al curs acadèmic 2018-2019.

Segons aquestes bases, els beneficiaris són estudiants empadronats a qualsevol dels municipis de Menorca, que estudiïn o que iniciïn estudis universitaris de primer cicle, estudis universitaris de segon i tercer cicle, estudis de formació professional que no es puguin cursar a Menorca, estudis oficials de durada superior a un any que no es puguin cursar a l’illa i qualsevol estudi postobligatori que s’hagi de cursar fora de l’illa, a Barcelona capital i província.

El règim d’estada a la Casa de Menorca és de lloguer en habitació compartida i la selecció es farà per criteris econòmics i acadèmics. Les sol·licituds s’han de presentar a les oficines del Servei  d’Atenció al Ciutadà a Maó i a Ciutadella i a la resta d’ajuntaments dels municipis que no disposen d’oficines del Consell Insular. El termini per fer-ho acaba dia 28 de juny.

En total es convoquen nou places per poder estudiar a la Casa de Menorca a Barcelona. La finalitat d’aquesta iniciativa és que cap persona amb voluntat de cursar estudis que no es puguin realitzar a l’illa de Menorca no els cursi per manca de recursos econòmics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.