Marc Coll Moll guanya el Concurs d’Imatge de Sant Joan El jurat del premi reunit a l’Ajuntament de Ciutadella ha escollit l’obra guanyadora entre les 39 que s’han presentat aquest any

Marc Coll Moll és l’autor de l’obra guanyadora del 35è Concurs d’Imatge de les Festes de Sant Joan. “De camí” ha estat escollit pel jurat per ser la imatge que il·lustrarà el cartell d’enguany de les festes.

El jurat del premi s’ha reunit aquest vespre a l’Ajuntament de Ciutadella per escollir l’obra guanyadora entre les 39 que s’han presentat aquest any.

En una primera fase, s’han escollit sis obres finalistes, que portaven per lema “Cavaller”, “Amb pas ferm”, “De camí”, “Sa Bandera”, “Es nom de sa festa” i “Ombra de festa”.

El jurat estava conformat per Joana Gomila Lluch, alcaldessa de l’Ajuntament de Ciutadella; Laura Anglada, regidora de Festes de l’Ajuntament de Ciutadella; Natividad Benejam Bagur, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella; Raquel Pericás Negrete, membre de la Comissió Municipal d’Arts Plàstiques com a regidora del PP; José Negrete, membre de la Comissió Municipal d’Arts Plàstiques com a regidor d’UPCM; Julio de Olives Fernández, Caixer Senyor del Bienni 2018-19;

Josep Marquès Moll, director de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella; Maria del Pilar Torrent Campins, membre de la Comissió Municipal d’Arts Plàstiques en representació de l’associació Amics del Pintor Torrent; Joan Marquès Casasnovas, membre de la Comissió Municipal d’Arts Plàstiques en representació de CerclArt del Cercle Artístic; Ivan Canet Alibau, artista i dissenyador gràfic, membre de la Comissió Municipal d’Arts Plàstiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *