El Iris Extraordinari Festes de Sant Joan ja a la venda Avui capvespre s'ha repartit a les llibreries de Ciutadella

L’especial del Setmanari El Iris dedicat a les Festes de Sant Joan, es troba ja a la venda a les llibreries, supermercats Diskont i Raital, a més de les benzineres Vivó.

La revista d’enguany ha apostat per a una portada molt artística i plena de sentiment santjoaner, amb una imatge captada magistralment pel fotògraf Antxon Castresana, que capta la mirada de s’Homo des Be. És la primera vegada que s’Homo des Be, protagonitza una portada de l’Iris de Sant Joan.

A l’interior destaquen les fotografies artístiques i de gran qualitat plàstica que ha fet a cadascun dels membres de la Junta de Caixers, més s’Homo des Be i el seu descarregador, el també fotògraf i soci de Setmanaris i Revistes SL, Àlvaro Anglada Anglada. També destacar un àlbum de fotografies en blanc i negre dels biennis 1970-71 i 1972-73 realitzades en el seu moment pel recordat fabricant de sabates, Llorenç Coll Al·lès, a més d’una selecció de Jaume Fedelich, juntament amb els poemes de festa, reportatges interessants com el de la commemoració dels 120 anys de la mort del vertader Carrelet de “Foc i Fum”, els cavallers del Cel, nissagues de la pagesia i els articles dels nostres col·laboradors habituals.

Demà dissabte s’iniciarà el repartiment als subscriptors i dilluns s’acabarà.

 

VIDEO DE LES FESTES

Enguany per a commemorar els 75 anys com a setmanari i els 125 de capçalera hem editat un video de festa que recull imatges captades en Súper 8 per Agustí Sintes Tudurí, persona de gran estima i recordada a Ciutadella, que han estat musicades a la guitarra pel jove professor de música i professional Josep Ruete Cavaller.

A partir del dissabte dia 2 es podran davallar des de les pàgines de l’Iris, mitjançant un codi QR els videos i la música, que seran presentant els mateix dissabte dia 2 de juny al Pati de Can Saura de Ciutadella,  en un acte obert a tothom.

Les imatges pertanyen als biennis 1964-65, presidit per José María de Sintas Vidal; 1966-1967, presidit per Gabriel Saura Miret; 1972-1973, presidit per Fernando Saura Mercadal i 1989-1981, presidit per Carlos de Salort Sintes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.