Conferència i consultes privades de Carles Queralt a Ciutadella El poder de la paraula, es celebrarà el dia 31 de maig a la Casa de Cultura de Ciutadella

Aquest dijous, dia 31 de maig, el llicenciat en Teologia i Filosofia, Carlos Queralt Màster i postgrau en Recursos Humans, Gestió del Capital Humà i Gestió d’Equips per la Universitat Politècnica de Catalunya, ESADE i Escola d’Administració d’Empreses. Tarotista de llarga experiencia en Tarot Evolutiu, ha realitzat diferents cursos i seminaris sobre eneagrama, reiki, meditació, litúrgia, radiestesia i filosofia budista, entre altres.

Queralt oferirà una conferència a la Casa de Cultura de Ciutadella aquest dijous dia 31 de mig, amb el títol del “Poder curativo de la mente”, que serà una introducció al Tarot Evolutiu i en paraules seves “un regal mitològic de la creació a partir de la lectural del Gènesis i de la Biblia”.

Per altra banda Carlos Queralt practicarà en la seva estada a Menorca, consultes de Tarot Evolutiu, que es poden reservar trucant al telèfon 619 87 56 75.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *