‘Un món rodó’ dels Tallers d’Art al Roser

És una exposició col·lectiva i interdisciplinar, i tant s’hi poden veure dibuixos com pintures, com escultures, fotografies, peces de ceràmica, obres d’experimentació, com escoltar música i fins i tot assistir a un taller en viu. És l’exposició ‘Un món rodó’ i es pot veure a la sala municipal El Roser de Ciutadella fins al proper 9 de juny, i és una mostra d’arts plàstiques i de música dels alumnes dels Tallers d’Art de l’Associació per a l’Ensenyament de les Arts a Menorca (juntament amb els del Taller de Rafel Jofre), que després que fa dos anys també hi muntessin aquella mostra ‘D Cara’ (que va culminar amb la crema d’un gran Cap Vegetal pels festes del divendres de Sant Joan), ara tornen a exposar la seva obra d’aprenentatge.

D’aquesta manera, al Roser s’hi poden veure, entre d’altres, els treballs dels grups d’adults i infants de pintura i dibuix dels tallers de Maria Gener, Julieta Oriola i Rafel Jofre, dels grups d’adults i joves d’escultura dels tallers que imparteixen Laetitia Sauleau i Xisca Seguí, del conjunt d’adults i infants del taller de música de Margui Juanico, les fotografies dels tallers de Josep Bagur, les instal·lacions d’infants del taller d’experimentació volum de Mila Gómez i de l’alumne del taller d’escultura Alfred Hutchinson, i, també, el taller en viu anomenat ‘Panorama de Punta Nati’ que han dissenyat i muntat Rafel Jofre i Oriol Sánchez i on hi prenen part els alumnes del mateix Jofre i de Maria Gener.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.