Roser Moll guanya el premi a la Millor Història en la 10a edició de Ficcions

Roser Moll Mascaró, de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella obtingué el passat dijous dia 17 el Premi a la Millor Història de les Illes Balears de la desena edició del concurs literari Ficcions, al qual ha participat sota el pseudònim Udol. Ha rebut el guardó en un lliurament on també s’ha atorgat el Premi a la Millor Història de Mallorca al grup format per Candela Almonacid i Laborda i Maria Blanes i Pérez, de l’IES Joan Maria Thomàs de Palma amb el relat “Aroma d’amnèsia”. A l’acte hi assistiren una cinquantena de persones, i  comptà amb la presència de la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur,  la Directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, Marta Fuxà, la directora de comunicació d’Endesa a les Illes Balears, Magdalena Frau i Rotger, i Josep Ritort, Secretari General de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC).

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.