Vincles, una altra família

Qui no ha tingut por a donar un nou pas?…a mirar la vida amb uns altres ulls?…a començar de zero?. Un retrobament, una visita inesperada i un testament, són l’eix central d’aquesta divertida comèdia que no deixarà ningú indiferent. Una ensenyança de superació personal en to d’humor amb quatre personatges i els seus vincles.

Els propers 2 i 3 de juny podrem gaudir a l’Orfeó Maonès d’una proposta teatral diferent. L’actor menorquí Víctor Genestar, conegut entre d’altres per la seva participació en espectacles com “Billy Elliot el Musical” i “The Hole”, estrena la seva primera obra com a director i dramaturg. El 2013, juntament amb Javier Córcoles, company d’estudis, van iniciar la creació d’aquesta comèdia-vodevil que puja per primera vegada als escenaris de la mà de la companyia Teatre de Xoc (Adriana Aguilar, Xevi Cor, Malu Morro i Jordi Pérez)

Segons el propi director “es tracta d’una obra de superació i empoderament personal on es mesclen els riures i alguna que altra llàgrima. Una comèdia “d’enredos” com les d’abans amb un missatge que no et deixa indiferent”

La companyia resident de l’Orfeó, que fins ara havia treballat la improvisació i el gest, assumeix aquest nou repte del teatre de text amb moltes ganes, disposats a seguir fent riure al públic, aquesta vegada, des del treball de personatge i el ritme de comèdia.

Es troba tota la informació de l’espectacle a la web www.vincles.es. Es poden fer reserves telefonant al 971.36.39.42 o anant directament a l’Orfeó de dilluns a divendres de 17h a 20h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca