Mestral Menorca celebra una Jornada de portes obertes i tallers lúdics amb motiu del seu 25è aniversari La jornada es desenvoluparà dissabte dia 2 de juny, entre les 10 h i les 13,30 h, en el Taller Mestral Ciutadella, POICI (C/Fusters, 37).

Mestral Menorca, projecte d’economia social de Càritas que compta amb 25 anys d’existència, té com a principal objectiu fomentar la inserció de persones amb dificultats per accedir al món laboral, a través de la recollida, tractament i recuperació de residus i en coordinació amb els programes d’orientació i intermediació laboral.

Durant la jornada del dissabte dia 2, es realitzaran diverses activitats, 3 tallers familiars de recuperació i reutilització de residus:

  • Taller de robots amb “Els ninots d’en Tonet”. Taller de construcció de robots utilitzant material de rebuig domèstic, reciclant-lo i reaprofitant-lo aprendrem a construir robots.
  • Taller de chalk paint i decoupage amb Santi Saurina i Noe Fontanini. Taller de recuperació de mobles i objectes de decoració, amb les tècniques chalk paint i decoupage. Porta el teu objecte o petit moble i t’ajudam a restaurar-lo. Sinó, a Mestral sempre en trobaràs algun al teu gust.
  • Taller de collage tèxtil amb Laura Marte. Taller de recuperació tèxtil, decoració sostenible, recuperant teles de diferents colors i textures.

També el personal de Mestral estarà disponible durant el matí per realitzar visites guiades als projectes i els diferents tallers, i els assistents podran degustar productes de comerç just.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.