Les mirades de la nostra festa

Enguany per a commemorar els 75 anys com a setmanari d’informació i cultura i els 125 de capçalera hem editat un video de festa que recull imatges captades en pel·lícules de 8 (antecessor del Súper 8) per Agustí Sintes Tudurí, persona de gran estima i recordada a Ciutadella, que han estat musicades a la guitarra pel jove professor de música i professional Josep Ruete Cavaller, besnét, nét i nebot dels apotecaris de la Farmàcia Cavaller de Ciutadella, que sempre ha tingut una vinculació molt especial amb el nostre setmanari.

Serà demà dissabte a les 21 h quan presentarem aquestes pel·lícula de festa, on es projectaran les imatges en pantalla gegant, i el jove músic ciutadellenc les acompanyarà a la guitarra.

També a partir de demà dissabte dia 2 es podran davallar des de les pàgines de l’Iris, mitjançant un codi QR els videos i la música, en un muntatge que han realitzat, des de la maqueta inicial de Pepe Cavaller, els professionals de l’empresa de telefonia i pàgines web ciutadellenca, Infotelecom, que ha fet una bona feina perquè aquest projecte sigui una realitat.

Les imatges de les que podrem disfrutar pertanyen als biennis 1964-65, presidit per José María de Sintas Vidal; 1966-1967, presidit per Gabriel Saura Miret; 1972-1973, presidit per Fernando Saura Mercadal i 1989-1981, presidit per Carlos de Salort Sintes.

Des del Setmanari El Iris volem agrair el suport de Pepe Cavaller, Ajuntament de Ciutadella, Casino 17 de Gener, Balearia, Fundació Balearia, Binitord, Tot Bo, Hotel Sastre, Moriarty i Bar s’Oficina, que han fet també possible l’edició d’aquest treball.

Us esperam, idò, a tots i a totes demà dissabte a les 21 h al pati de Can Saura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.