El Cuponazo de l’ONCE reparteix 500.000 euros a Ciutadella

En el sorteig del Cuponazo de divendres dia 1 de juny, l’ONCE va repartir entre el polígon industrial de Ciutadella i Cala en Bosch vint cupons premiats a les cinc xifresamb 25.000 euros cadascun.

El venedor de productes ONCE amb discapacitat Joan Sales Mesquida és qui haportat la sort a Ciutadella repartint mig milió d’euros en premis majors. Joan ve exercint la venda de productes de joc ONCE des de juliol de 2012 al polígonindustrial de Ciutadella ia la zona de Cala en Bosch.

L’ONCE compta a les Balears amb 1.295 afiliats i 585 venedors amb discapacitatvisual o altres discapacitats, els qui cada dia, igual que Joan, en pronunciar lesparaules “gràcies i sort”, desitgen que els clients vegin convertits en realitat els seussomnis i il·lusions. A més també es pot participar en els jocs de l’ONCE a través d’Internet en la següent adreça: www.juegosonce.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *