Dia Internacional dels Arxius – 9 de juny de 2018

En commemoració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, l’Arxiu General del Consell Insular de Menorca, L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca i l’Arxiu Històric de Maó, han programat una sèrie d’activitats per donar visibilitat a la tasca patrimonial i conservadora de la nostra història. Són les següents:

-A partir del 6 de juny, l’Arxiu del Consell Insular de Menorca exposarà una mostra de l’expedient per a la declaració de Menorca Reserva de Biosfera i algunes de les publicacions i audiovisuals que s’han editat al llarg d’aquests 25 anys.

-A partir de dia 8 de juny, es podrà conèixer com és la feina que es fa a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca amb els fons fotogràfics que hi arriben per a la seva conservació i difusió. Açò es farà a través d’un vídeo que s’ha realitzat per aquesta finalitat, titulat La nova vida d’un fons. Es podrà veure a través de Facebook i en els canals de Youtube i Vimeo.

-Dia 9, a les 11 h, l’Arxiu Històric de Maó farà una visita guiada per mostrar quina és la feina d’aquest arxiu cabdal de Menorca, quin són els documents que s’hi conserven i els serveis que ofereix. Amb inscripció prèvia a la Biblioteca Pública de Maó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *