Les tasques per preparar el dispositiu de seguretat de les Festes de Sant Joan avancen a bon ritme

Les tasques per preparar el dispositiu de seguretat de les Festes de Sant Joan segueixen a bon ritme. Aquest cap de setmana, un responsable de la Policia Local de Ciutadella s’ha desplaçat a Mallorca per oferir una formació als 37 integrants de les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Mallorca que seran presents a Sant Joan d’aquest any. Durant les festes seran dirigits per personal municipal de Ciutadella, en coordinació amb els tècnics de la Direcció General d’Emergències del Govern balear.

Aquest matí, a les dependències de la Policia Local, s’ha celebrat una nova reunió per coordinar els efectius de Creu Roja, 061, Voluntaris de Protecció Civil, Direcció General d’Emergències i la pròpia Policia Local. La principal novetat d’aquest any és la conformació dels equips d’intervenció, que estaran integrats per Creu Roja, Voluntaris de Protecció Civil i aquest any també agents de la Policia Local, amb l’objectiu d’estar presents al cor dels diferents actes i així garantir una intervenció més ràpida en cas de necessitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *