Martí Faner Marquès, Caixer Casat (Menestral) Faner, és sabater d'ofici i el passat març va complir 56 anys

Martí Faner, caixer casat

Sabater d’ofici com aquell qui diu des de sempre, el caixer Casat d’aquest bienni és en Martí Faner Marquès (1962), que el passat 27 de març va complir 56 anys. Encara que va començar amb un altre nom, és des de 1993 que Faner gestiona una petita fàbrica de sabates familiar, Calçats Faner, que des de fa uns 14 anys s’ubica al Polígon i que actualment, també des de fa uns anys, fan feina en exclusiva per al Grup Mascaró de calçats de Ferreries. Casat amb Lina Bagur Bagur (1967), que ara té 50 anys, del seu matrimoni han nascut dues filles: na Clàudia, que complirà 21 anys el 27 de juny, i na Maria, que en farà 19 el 10 de juny. La seva posada durant les festes serà al segon pis de l’avinguda Sant Antoni M. Claret 83, ben davant de la cafeteria Dumbo, que en realitat és la casa d’una germana de la seva dona, que els va oferir la posada pel fet que ells viuen a sa Caleta.

Com vàreu rebre l’oferiment per ser caixer Casat? Vàreu tenir molt de temps per pensar-ho?

El matí després del nomenament del caixer Senyor, Julio de Olives, director general del Grup Mascaró, li vaig telefonar per exposar-li la meva petició pel càrrec de caixer Casat, contestant-me ell que per una banda li faria ganes que l’elegit fos un sabater, pel càrrec que ell ocupa a una gran empresa com és el Grup Mascaró. L’endemà me va sonar el telèfon i era el caixer Senyor, que me va dir que si la petició d’ahir era la mateixa i la resposta era que sí, el càrrec de caixer Casat era per jo. I tot d’una li vaig dir que sí.

Quin moment trobau que serà el més especial en aquest primer any de bienni?

Tots seran especials, però en triaré dos: el Dia des Be, com a començament de les festes, i la primera sortida de casa dalt cavall, davant la família i amics, i de la gent de Ciutadella que hi vulgui ser.

Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *