Presentació de la Menorcacard

El director insular de Promoció Turística del Consell Insular, Isaac Olives, el director insular de Cultura, Antoni Ferrer, els empresaris, Rafael Durán (La Mola) i Rafael Seguí (Binissuès), han presentat aquest recentmen la Menorcacard. Es tracta d’una targeta que permetrà visitar cinc dels espais més emblemàtics de Menorca.

Els residents i visitants podran adquirir aquesta targeta en 25 diferents punts de venta que els donarà accés lliure als cinc diferents indrets. Estan inclosos des dels monuments més importants de la cultura talaiòtica com la Naveta dels Tudons i la Torre de’n Galmés, fins a l’esglèsia de Santa Maria, passant per la gran Fortalesa de la Mola i la casa de Binissuès on podran veure i reviure la vida rural.

Un dels objectius d’aquesta targeta és donar resposta a una de les necessitats del turisme i anar més enllà del turisme de sol i platja. El preu de la targeta, que té una durada de 15 dies, és de 15€.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.