Segons el PP-Menorca: El Consell és l’únic responsable del caos del tram Ferreries-Ciutadella Les cues quilomètriques i els retards de fins a 40 minuts es mantindran almenys fins a mitjans de juliol

El conseller de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Sr. Miquel Preto de Més per Menorca, és l’únic responsable del caos que s’està vivint diàriament i que es viurà almenys fins a mitjans de juliol al tram de la carretera general entre Ferreries i Ciutadella i que genera retards de fins a 40 minuts. Així ho han assegurat la portaveu del Grup Popular al Consell Insular de Menorca, Salomé Cabrera, i el conseller, Adolfo Vilafranca.

La responsabilitat del conseller en les incomoditats es deu a una total falta de planificació, cosa que ha provocat que s’estiguin executant els treballs d’asfaltat en tota la calçada en ple mes de juny.

Res hauria impedit que aquests treballs s’haguessin executat al mes d’abril o maig o fins i tot a l’octubre. Per tant, la responsabilitat de que s’estiguin executant en aquests moments és del promotor de l’obra.

A més, també podrien haver-se executat per fases de manera que l’afecció al trànsit fos mínima. Així, es podria haver reasfaltat dels carrils centrals d’una banda i en plena temporada asfaltar la zona de vorals que s’ha ampliat, de manera que no hagués estat necessari limitar el trànsit a un sol sentit, com fins ara.

Així mateix, tampoc ha estat diligent el Consell a l’hora de dissenyar itineraris alternatius com el Camí Vell. “No s’ha buscat cap solució alternativa al tall del trànsit de la carretera general”, ha dit Vilafranca.

Tot això sense oblidar que no s’ha informat degudament als usuaris dels problemes i talls de trànsit de la carretera perquè puguin organitzar-se degudament.

Cal no oblidar, a més, que el Consell va paralitzar deliberadament l’execució del tram en modificar el projecte per eliminar una de les solucions a doble nivell per introduir un gir a l’esquerra. “Gràcies a l’acció política del Consell, tenim una carretera més cara i més insegura”, ha assegurat Vilafranca.

Salomé Cabrera ha insistit que la carretera general és una eina de treball per a molts menorquins i és una infraestructura estratègica, cosa que no està sent tingut en compte pel Consell que té el tram d’Alaior-Maó paralitzat sine die de forma totalment irresponsable i el tram Ferreries-Ciutadella cap per avall en plena temporada turística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.