Menorca Talaiòtica - Unesco

ES BE PRELUDIA PER CIUTADELLA ELS DIES GRANS DE LA FESTA DE SANT JOAN La Comitiva realitzà 104 visites i tres toc de dol

Passaven tres minuts de les deu del vespre quan la comitiva arribava a la casa del Caixer Casat. Era el final d’una dia intens, calurós i tranquil. El Dia des Be culminava després de 13 hores d’escampar la festa per les posades de Ciutadella, i de preludiar els dies grans de la festa que arribaran el proper cap de setmana.

La jornada transcorré amb normalitat. Al final del dia, s’acumulà una hora de retard, fet normal i pràcticament habitual d’aquest dia que començava, puntual, a les nou del matí al palau de Can Sintas, quan la comitiva partia amb una llista de 104 visites, la primera d’elles a l’Ajuntament de Ciutadella. També s’han sentit tres emotius tocs de dol, seguits amb silenci i respecte per la multitud que acompanyava la comitiva.

Pel que fa a incidències, la jornada ha transcorregut sense fets remarcables directament relacionats amb la festa. Fora de la festa, a les 17:20 hores la Policia Local ha rebut avís del Seib 112 i de diversos particulars alertant d’una agressió dins un domicili de l’avinguda Borja Moll.

Deu agents de la Policia Local, que també estava desplegant un dispositiu especial pel Dia des Be, s’han desplaçat al lloc dels fets, i han comprovat que dos individus han romput la porta d’entrada a la casa per poder entrar dins i agredir a les persones que hi havia a l’habitatge. S’han trobat diverses persones lesionades i han procedit a la detenció del dos agressors: D. M. C. M., de 44 anys i nacionalitat espanyola, i A. A. F. S., de 32 anys de nacionalitat brasilera. Han estat detinguts per violació de domicili i lesions.

Les víctimes son una dona de 38 anys i els seus dos fills una jove de 18 anys i un menor de 15, tots ells de nacionalitat equatoriana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.