Gerard Villalonga Hellín, caixer Capellà “Dalt el cavall hi anam tots: tots hi esteim implicats i tots feim festa”

Amb 60 anys complerts el passat 29 d’abril, serà en Gerard Villalonga Hellín (Maó, 1958) qui exercirà aquest bienni de caixer Capellà, un càrrec de les festes de Sant Joan que ja va tenir els anys 2008-09, un bienni en què el caixer Senyor fou José Mª de Sintas. Com a caixer Capellà també ha actuat a les festes de Sant Jaume des Castell durant 6 anys, en la seva època de rector de la  seva parròquia. Ordenat capellà el 20 de juny de 1987, enguany farà 31 anys que està integrat com a tal a l’Església menorquina, ocupant actualment els càrrecs de Vicari General de la Diòcesis (des de 2011) i de Canonge Degà del Capítol de la Catedral, aquest desenvolupant-lo des de l’any 2005 en què fixà la seva residència a Ciutadella. Al llarg dels anys, i entre d’altres, Villalonga ha estat també Administrador Diocesà de Menorca durant la darrera seu vacant, des de setembre de 2015 fins al gener de 2017 en què Francesc Conesa prengué possessió com a bisbe de Menorca.

Enguany fa 10 anys de l’anterior bienni (2008-09) en què vàreu sortir com a Capellana. Què recordau especialment d’aquella primera vegada qualcant per Sant Joan?

Ho record amb molt d’afecte, de viure una experiència inoblidable.

Si t’interessa saber més d’aquesta entrevista la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *