La Menorca BTT obre inscripcions i ja compta amb més de 100 ‘bikers’ els tres primers dies El màxim d'inscrits que es permeten és de 500

 

La Volta a Menorca en BTT 2018 ja està en marxa, i a un bon ritme. Si era divendres passat dia 8 de juny quan era presentada oficialment la que serà la seva tretzena edició i quan s’obrien les inscripcions, tan sols durant els tres primers dies la llista d’admesos ja comptava amb més de 100 ‘bikers’ apuntats. El màxim d’inscrits que es permeten és de 500, i tot i que no hi ha una data límit per apuntar-se (almanco mentre no es cobreixin les 500 places) sí que l’organització ha posat la data del 15 de setembre com a desitjable per enregistrar-se i poder tenir temps suficient per preparar-ho tot correctament.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.