Actes 8 Març

Ja es pot sol·licitar la targeta ciutadana de l’EMT de Palma per a residents a Menorca Els ciutadans residents a Menorca poden presentar les sol·licituds per l'adquisició de la targeta ciutadana al Servei d'Atenció Ciutadana de les seus del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella.

Dilluns dia 11 de juny es va signar a Palma el conveni entre el Govern de les Illes Balears i l’ajuntament de Palma. Aquest acord institucional implica dos tipus de beneficis:

1. Un de general per a tots els ciutadans de Menorca, Eivissa i Formentera:

Podran emprar la línia 1 (aeroport) amb les mateixes condicions que els ciutadans de Palma.

Això suposa passar de pagar els 5 euros actuals en els desplaçaments amb origen i destinació a l’aeroport a pagar únicament 1 euro, el mateix preu que té aquest recorregut per als residents de Palma.

El preu dels trasllats des de Palma al port és el mateix que els desplaçaments dins la ciutat. Això suposa que el preu del bitllet senzill d’1,50 euros del trajecte al port serà ara de 80 cèntims.

2. Un benefici major per als estudiants. Els estudiants podran tenir targeta amb el perfil d’estudiant en les mateixes condicions que els de Palma. Aquesta actuació afecta els universitaris i estudiants de formació professional.

En aquest cas, els estudiants passaran de pagar els 5 euros actuals en la línia 1 (aeroport-port) a 67 cèntims.

Per a la resta de la xarxa (inclòs el port de Palma) passen de pagar el preu del bitllet senzill d’1,50 euros (o d’1,15 euros si ja tenien targeta ciutadana de no resident) a 45 cèntims.

De la mateixa manera, com els residents a Palma, tenen dret a gaudir de transbordament gratuït dins els 90 minuts següents al primer embarcament.

Els ciutadans residents a Menorca poden presentar les sol·licituds per l’adquisició de la targeta ciutadana al Servei d’Atenció Ciutadana de les seus del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.