Actes 8 Març

Riesling 2017 de Bodegas Monóvar del prestigiós MGWinesGroup

Aquesta setmana hem sortejat un vi molt especial, el Riesling 2017 de Bodegas Monóvar del prestigiós MGWinesGroup. Aquest vi procedeix de les vinyes de Riesling més meridionals d’Europa i produeix un vi d’excepcional qualitat. Hem de tenir en compte que el raïm Riesling és una varietat aclimatada als climes freds com els d’Alemanya, Àustria i Suïssa, entre altres que en són els seus principals productors, mentres que aquest Riesling ha estat produït entre la Llacuna de Salinas i el Vall de Mañán, a la província d’Alacant

Nota de cata

  • Aspecte: Blanc pàl·lid i brillant. Molt elegant en copa que ha de ser de boca petita. No apte en copes de baló.
  • Nas: Aromes intensos a flors blanques, poma verda i tocs de llorer. Hi trobarem també aromes de fruites exòtiques com el lichi.
  • Boca: Sec afruitat, lleuger, brillant. Bon pas per boca. Encertat equilibri entre acidesa i dolçor.

MARIDATGE

És un vi que en va perfecte per a prendrer-lo tot sol com aperitiu mentres esperam un dinar o un sopar. Marida a la perfecció amb el peix i el marisc. Des d’una caldereta de llagosta a unes gambes a la planxa o frites amb alls. Acompanyat ideal per a unes ostres o unes escopinyes al natural, a més de plats de peix greixosos com un anfós o un llobarro salvatge a la sal. Ideal per a una paella cega de marisc. També marida bé amb plats vegetals i fins i tot amb fruites.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat José Antonio Pérez, subscriptor del nostre setmanari des de fa més de 10 anys i que li va encantar el ser l’afortunat en provar aquest vi d’Alacant, que és la seva terra natal.

Si voleu saber més o comprar aquest vi elaborat amb raïm Riesling el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.