Sisena edició del concurs Sons de Fabiol Josep Coll Muñoz va ser el guanyador acompanyat dels finalistes Andry Lemek i Francina Bosch

El passat dijous dia 14 es celebrà la sisena edició del concurs de Sons de Fabiol que organitza anualment el bar Es Fabiol de la Plaça des Pins. Aquesta ha estat la primera que s’ha fet sense la presència de l’impulsor de l’esdeveniment, Pepe Torrent Vivó, traspassat el passat mes d’octubre. Els germans Torrent Vivó, Fonso i Víctor han volgut continuar amb la feina engegada pel seu germà gran ara fa sis anys.

Una vegada més van ser centenars de persones les que es van atracar a sentir als participants a l’ombra dels pins. 8 van ser els participants de la categoria infantil (de 4 a 13 anys) resultant guanyador, per aclamació popular, Enric Juaneda de 8 anys que s’endugué uns passes per tota la seva família per passar un dia a l’Aquacenter de Cala’n Blanes. A més, i per cortesia de la família Capella, cada un dels participants infantils van rebre un tiquet per l’Aquacenter.

Pel que fa als adults, van ser 6 els participants que van haver de realitzar els quatre Tocs proposats pel jurat: Primer Toc, toc de Replec, Toc de Dol i Darrer Toc. Tots sabem que la melodia és sempre la mateixa, però el ritme i la respiració canvia en cada una de les situacions; d’aquesta manera es facilita la feina al jurat que té més ocasions per escoltar els matisos que poden fer tombar la balança cap a un o altra participant.

En aquesta ocasió Josep Coll Muñoz va ser el guanyador acompanyat dels finalistes Andry Lemek i Francina Bosch. Coll s’emportà l’estada d’un cap de setmana a una villa menorquina cortesia de Viatges Magon, mentre que els finalistes es van endur un lot de productes El Paladar i un lot de vins de l’enoteca Vinum. Toni Fuster va conduir l’esdeveniment mentre que en aquesta ocasió el jurat va estar format per Rafel Taltavull, Fabioler l’any 2003, Joan Taltavull, Fabioler des de 1974 fins 2002, José M. De Sintas, Caixer Senyor del bienni 2008-09, Marina Coll, la dona que es va voler presentar a la selecció per a ser Fabiolera el matí de Sant Joan d’enguany i dos representants dels mitjans de comunicació: Joan Juanico i Silve Pons.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *