Actes 8 Març

El conseller Negueruela visita les empreses industrials MIBO i Denix a Menorca En els propers dies s’iniciarà el procés de sol·licituds de la nova convocatòria d’ajuts a la modernització industrial, dotats amb un pressupost de 3,47 milions d’euros i que inclou la digitalització

El passat dijous dia 21 de juny, el conseller Iago Negueruela i el director general de Política Industrial, Manel Porras, van visitar l’empresa de calçats MIBO i la fàbrica de bijuteria i rèpliques d’armes  Denix, a Menorca, en el marc de la nova convocatòria d’ajuts a la modernització industrial, de la qual en foren beneficàries el 2017. 

Durant l’exercici anterior, el conjunt les empreses menorquines van rebre aproximadament 1 milió d’euros en ajuts a la internacionalització i a la modernització.

MIBO és una petita empresa menorquina dedicada a l’elaboració, venda i distribució d’avarques menorquines. La fàbrica està ubicada a es Migjorn Gran, i compta amb 32 treballadors.

Combina la fabricació artesanal amb les noves tecnologies, per crear models d’avarques tradicionals i alhora innovadors. La marca compleix els estàndards exigits pel distintiu Producte de Menorca que garanteix qualitat i autenticitat geogràfica.

Aquesta empresa iniciarà una aposta decidida cap a la consolidació de les seves exportacions gràcies a les ajudes convocades per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de la Direcció General de Política Industrial.

Per la seva banda, Denix és una empresa menorquina dedicada a la fabricació d’objectes de decoració des de fa més de 50 anys, i especialitzada en la producció de rèpliques d’armes antigues. Actualment Denix dóna feina a 27 persones i el 93,34% de la seva facturació procedeix de l’exportació.

Amb l’objectiu de consolidar la seva implementació en els mercats exteriors, aquesta empresa ha sol·licitat una ajuda per finançar les necesàries accions de màrketing, de gestió i publicitat en xarxes socials, d’ampliació i millores en la seva pàgina web així com altres accions de promoció.

Gràcies a la convocatòria d’ajuts a la modernització industrial, convocades per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, Denix aspira a consolidar-se i créixer en els mercats que considera més importants per al seu negoci.

El passat 16 de juny es varen publicar les noves convocatòries d’ajuts a la modernització productiva i de l’estructura digital, amb un pressupost de 3,47 milions d’euros i que en els propers dies obrirà el procés de recepció de sol·licituds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.