El Govern col·labora en 7 equipaments culturals a Menorca

Avui la consellera Fanny Tur, en seu parlamentària, ha recordat totes les inversions en equipaments que s’’han fet aquesta legislatura a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, arran de la pregunta formulada pel grup parlamentari Més per Menorca.

El Consorci del Museu militar de Menorca ha rebut 13.650€; el Teatre Principal de Maó 51.840€; i a principis d’aquest mes de juny es va aprovar per Consell de Govern destinar 25.000€ a Ca’n Oliver i a Ca’n Saura, respectivament.

Una de les inversions en equipaments culturals més grosses que s’han fet a Menorca és la partida destinada al teatre del Born de Ciutadella, que suma un total de 400.000€.

En aquest total de quasi 680.000€ en inversions en equipaments culturals a l’illa de Menorca, també s’hi han de sumar els 51.840€ que des de la Conselleria es donen a la Fundació Menorquina d’Òpera, i també els 468.000€ de les ajudes a mobilitats de creadors i artistes a través del circuit artístic TalentIB, de les ajudes a festivals, edicions, etc.

Cal recordar que des del Govern s’inverteix en aquests equipaments al marge de la seva titularitat, ja que alguns d’ells estan transferits al Consell de Menorca, però es concep com a interès general pels i les ciutadanes de les Illes Balears aquesta inversió cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.