L’ajornament del descompte al 75%, un altre incompliment de Pedro Sánchez, segons els populars Sugrañes destaca que hi ha partida econòmica perquè els pressupostos estan aprovats

La presidenta del PP de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha qualificat la decisió de Pedro Sánchez de no aplicar el 75% del descompte de resident fins l’1 de gener de 2018 “de robatori del PSOE i de Pedro Sánchez als menorquins”.

El Govern del Partit Popular va aplicar l’augment del descompte per als viatges entre illes de l’50 al 75% sense problemes i de manera immediata perquè era un compromís, el que demostra que la negativa del Govern del PSOE a aplicar la mesura és una decisió política que va en contra dels menorquins.

La presidenta del PP de Menorca ha esperonat a la presidenta del Consell i secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora “a no acotar el cap davant aquest atropellament”  hi ha assegurat que hi ha que “reclamar conjuntament amb Francina Armengol” que el descompte entri en vigor com més aviat millor ja que és un dret de tots els menorquins.

Sugrañes destaca que hi ha partida econòmica perquè els pressupostos estan aprovats, però la falta de voluntat política demostra l’escàs pes dels socialistes de les Balears en el Govern de Pedro Sánchez.

“És una obligació de tots defensar el que tant ens ha costat aconseguir i la decisió del Govern del PSOE suposa un nou engany a tots.”, ha dit Sugrañes.

La presidenta del PP destaca que Pedro Sánchez s’està demostrant com un especialista en enganyar els espanyols i la llista d’incompliments és més elevada que les mesures adoptades com per exemple que ha descartat modificar els pressupostos, modificar la reforma laboral, convocar eleccions i modificar el finançament autonòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.