Aprovat el Pla Anual 2018 d’Impuls del Turisme Sostenible El Consell Insular de Menorca, té fins al 10 d’agost del 2018 per presentar les sol·licituds dels projectes.

La consellera de Promoció Turística i Cooperació Local, Maite Salord, ha assistit a la reunió del Comitè Executiu de la Comissió del Turisme Sostenible que ha aprovat per unanimitat el Pla Anual 2018. Els recursos totals del Fons 2018 són, a nivell balear, 110,5 milions d’euros.

Els objectius prioritaris dels projectes que es podran finançar amb els fons per afavorir el turisme sostenible, inclou com a novetat inversions per a l’adquisició i rehabilitació d’habitatges destinats a lloguer social amb criteris de sostenibilitat energètica.

Entre els altres objectius aprovats es troben: conservació i divulgació d’espais de rellevància ambiental; la rehabilitació, adquisició o manteniment de patrimoni cultural; la diversificació del model econòmic mitjançant projectes de formació del capital humà, d’R+D+i, transició energètica i diversificació del producte turístic sostenible per fomentar la competitivitat i allargar la temporada turística.

Ara, el Consell Insular de Menorca, té fins al 10 d’agost del 2018 per presentar les sol·licituds dels projectes. Un cop presentats, la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible avaluarà els projectes presentats i redactarà una proposta d’adjudicació que haurà de ser aprovada definitivament en el Consell de Govern.

El Consell Insular de Menorca, un any més, assumirà els projectes dels ajuntaments. Aquest acord el va assumir la conselleria de Promoció Turística per a dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *