“Receptes per a dies de festa”, una activitat intergeneracional per a conèixer la cuina menorquina” Aquest dissabte 30 de juny, d’11.30 a 13 hores, se celebra la segona edició de l’activitat “Receptes per dies de festa amb producte local”,

El Centre Artesanal de Menorca organitza aquest dissabte, 30 de juny, la segona edició d’aquesta iniciativa coordinada pel cuiner Miquel Mariano i en la qual participaran 10 parelles formades per avi/àvia i nét/a.

Aquest dissabte 30 de juny, d’11.30 a 13 hores, se celebra la segona edició de l’activitat “Receptes per dies de festa amb producte local”, una iniciativa impulsada pel Centre Artesanal de Menorca, adscrit a la Fundació Foment del Turisme de Menorca, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal.

L’activitat, coordinada pel cuiner Miquel Mariano, està dirigida a grans i petits. De fet, els participants seran 10 parelles formades per un avi/àvia i un nét/a (de 8 a 12 anys). És a dir, es tracta d’una jornada lúdica i alhora formativa de caire intergeneracional.

Les parelles aprendran a cuinar un plat del receptari menorquí guiades pel cuiner mercadalenc i al mateix temps coneixeran de primera mà les propietats del productes locals de temporada i alguns secrets de la cuina tradicional de l’illa.

Encara queda alguna plaça lliure. Per inscriure’s només cal trucar al telèfon 971 154 436 i reservar la plaça. És una activitat gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.