Visita l’Hospital d’Animals aquest estiu! Visitar l'hospital d'animals silvestres és una experiència única a Menorca

Des d’aquest dilluns 2 de juliol i fins a finals de setembre, el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre obrirà de dilluns a dissabte de 18 hores fins a la posta de sol.

Visitar l’hospital d’animals silvestres és una experiència única a Menorca, que us posarà en contacte amb la fauna menorquina i la seva problemàtica. A més, ajudareu a fer viables aquestes instal·lacions que donen assistència cada any a centenars d’animals silvestres accidentats.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre s’obre al públic amb la finalitat de donar a conèixer la feina que s’hi fa, i també amb la intenció d’aconseguir ajuda pel seu manteniment. Les instal·lacions s’han adequat per poder acollir les visites, sense implicar molèsties als animals que estan en tractament i que han de ser alliberats una vegada estiguin recuperats.

El recorregut està dividit en la zona de terrari, on s’acullen les tortugues de terra, les basses de tortugues exòtiques, la bassa de recuperació de calàpets i les diferents gàbies on s’hi podran veure ocells emblemàtics de la fauna menorquina. Aquests ocells han patit lesions severes, i un cop recuperats, no han pogut tornar a la llibertat, així romanen al Centre i ens ajuden a realitzar una important tasca de sensibilització ambiental. Una sèrie de panells van explicant aquestes situacions i donen detalls de les espècies que es poden veure.

La visita a l’hospital d’animals s’integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s’Hostal de Líthica. L’entrada és al Camí Vell, km 1, prop de Ciutadella.

La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.