Dades d’ocupació de la primera quinzena de la temporada alta del bus entre Ciutadella i Macarella

El servei de bus de línia entre Ciutadella i Macarella ja porta quinze dies operant amb les freqüències de la temporada alta, des de dia 16 de juny, amb 39 sortides i tornades diàries entre les 8:00 i les 23:00 h (un autobús cada 20 minuts).

Aquest nou servei té com a objectiu garantir tant a residents com a visitants l’accés a Macarella i evitar els problemes que s’havien ocasionat anys anteriors.

D’acord amb les dades que ens ha ofert l’empresa operadora, Autocares Torres, durant aquesta primera quinzena de la temporada alta (de 16 de juny a 30 de juny) la línia ha comptat amb 10.324 usuaris, amb un increment important en el dies previs i posteriors a les festes de Sant Joan. El dia punta ha estat el 26 de juny amb 950 passatgers.

Com a millora del servei en aquesta primera quinzena, l’empresa operadora Autocares Torres ha instal·lat un quiosc a la via perimetral amb la identificació de Bus Macarella on es podrà comprar el bitllet d’anada i tornada, i també amb la col·laboració del restaurant Susy de la platja de Macarella s’ha instal·lat un tablet amb accés al web d’Autocares Torres perquè els usuaris puguin gestionar la seva reserva i canviar l’hora de tornada en funció de la disponibilitat.

Aquest servei substitueix la capacitat de l’estacionament a Macarella, per la qual cosa és incompatible amb el trànsit rodat i l’accés amb vehicle privat, que queda restringit entre el 14 de maig i el 15 d’octubre. El trajecte es fa en uns 40 minuts per sentit, que en temporada alta es realitzarà amb 4 autobusos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.