Amics del Museu de Menorca comença una nova campanya d’intervenció arqueològica al jaciment de Torre d’en Galmés Es realitzaran tasques d’excavació i conservació-restauració in situ els matins de juliol i agost

Aquest mes de juliol s’ha iniciat una nova campanya d’intervenció arqueològica al jaciment talaiòtic de Torre d’en Galmés, per part de l’equip d’arqueòlegs i conservadors- restauradors de l’associació Amics del Museu de Menorca.

Es realitzaran tasques d’excavació i conservació-restauració in situ els matins de juliol i agost, i feines de laboratori (neteja de materials, classificació, inventariat, dibuix arqueològic, fotografia, etc.) durant els capvespres.
La intervenció preveu concloure les excavacions del pati del cercle 6, el mur adosat a aquest pati i dos forats que resten per excavar (del cercle 6, i de la sala hipòstila adosada). També s’iniciarà i es prepararà la documentació i l’aixecament planimètric d’una nova zona de la part nord del poblat, que es voldrà intervenir durant les campanyes venidores.

Com els anys anteriors, la campanya d’enguany també compta amb la participació de més d’una trentena d’estudiants d’Arqueologia, Història, Conservació-Restauració, Humanitats, etc., d’arreu de l’Estat i fora, i amb la col·laboració de voluntaris de Menorca.

L’excavació es pot dur a terme gràcies al suport del Consell Insular de Menorca, els Ajuntaments d’Alaior i Maó, la Fundació de Foment del Turisme de Menorca i el Museu de Menorca, i amb la col·laboració d’altres entitats com l’Escola Superior de Conservació- Restauració de Béns Culturals de Catalunya, Tanit topografia i cartografia, i La Paella de Menorca.

Qualsevol persona interessada en participar de les feines in situ, o de les tasques de laboratori, es pot posar en contacte amb l’associació per a més informació.

Associació Amics del Museu de Menorca

info@amicsmuseumenorca.org

@amicsmuseumenorca 682187566

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.