El Consell Insular de Menorca i l’empresa ACSA Obras e Infraestructuras S.A. acorden un pròrroga de dos mesos per a les obres de millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella 

El Consell Insular de Menorca i l’empresa ACSA Obras e Infraestructuras S.A. han acordat tramitar una pròrroga de 2 mesos per a l’execució les obres de millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella, quedant així la data de finalització de les obres dia 19 de novembre de 2018.

Els equips tècnics de l’empresa constructora i de la direcció d’obra per part de la institució insular, han considerat la necessitat de tramitar aquesta pròrroga de 2 mesos per tal de posposar l’execució de la darrera capa d’asfalt de trànsit a un període en què la circulació sobre la carretera sigui inferior, a partir del 15 de setembre.

Amb aquesta pròrroga es pretén aconseguir els objectius de preservar les condicions de seguretat durant l’execució dels treballs, tant dels treballadors com dels usuaris de la carretera, així com minimitzar les afeccions al trànsit durant el període de major presència de turistes, que repercuteix en les majors intensitats de trànsit sobre la carretera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.