L’IME presenta el seu programa d’activitats per al mes de juliol i agost Els homenatges a Josep Maria Llompart i Salord i Farnés en seràn uns dels protagonistes

L’Institut Menorquí d’Estudis, IME, ha presentat el seu programa d’activitats per als mesos de juliol i agost, tot coincidint amb els mesos de temporada alta i amb la presència a la nostra illa de turisme cultural.

El proper divendres dia 12 de juliol es celebrarà a les 20,00 h al Pati de Can Victòry, antiga seu del Consell de Menorca i actual seu de l’IME un recital poètic en homenatge a Josep Maria Llompart, coordinat per Pere Gomila i organitzat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

El dissabte 14 de juliol a Can Saura, de Ciutadella, es celebrarà la Jornada d’Estudi i d’Homenatge a Josep Salord i Farnés, organitzat per la Secció de Llengua i Literatura de l’IME.

Dimécres 18 de juliol, a Can Victoro a les 20 h, Trobada-Tertúlia: Turisme i Patrimoni Cultural.

Dijous 26 de juliol a les 20 h a Can Victori, Diàlegs davall s’aigua, amb la conferenciant Amalia Cuadros. Organitza OBSAM i Secció de Ciències Naturals de l’IME.

Dimarts 7 d’agost a les 17,30 h a l’Hotel Carlos III, Es Castell, Tertúlia d’Economia: Ha arribat la recuperació a tothom? Pobres i desigualtat a Menorca. Organitza Secció de Ciències Socials de l’IME.

Dijous 9 d’agost a la terrassa del Bastió del Governador de Ciutadella a les 20 h Tertúlia Homenatge a l’arquitecte Josep Martorell i Codina (1925-2017).

Dimécres 22 d’agost a Can Victori Trobada anual de membres de l’IME. De 18 a 19 h Menorca i els Estats Units; taula rodona al voltant del llibre “Ferragut i Menorca” amb els autors que hi han participat. De 19 a 20 h Acte acadèmic.

Dimarts 28 d’agost a les 20 h a Can Victori, xerrada d’estiu 200 aniversari del naixement de Karl Marx. Marx i Menorca, a càrrec d’Alfons Méndez.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.