Els pirates del Carib uniran les bandes des Mercadal i Ciutadella en un concert a la plaça des Born Avui divendres dia 6 a les 21.30 h a la plaça des Born de Ciutadella.

La banda sonora de la sèrie cinematogràfica de Pirates of the Caribbean unirà  les agrupacions musicals des Mercadal i de Ciutadella en un concert obert i gratuït, que ha de tenir lloc dia 6 a la plaça des Born de Ciutadella.

Una experiència inèdita de cooperació i de treball conjunt de les dues bandes musicals es posarà de relleu els proper dies, després d’una lenta gestació que es remunta alguns mesos, per tal d’oferir un magne concert que sumarà les dues agrupacions.

Joan Mesquida i Litus Arguimbau, els directors dels grups de Ciutadella i des Mercadal, respectivament, s’han posat d’acord per seleccionar un seguit de peces de la llarga cinematogràfica sobre el pirates del Carib, en la que serà una cita musical única, oberta a tots els públics i que farà una ajustada combinació de temes, des de les composicions més suaus i dolces fins a les més intenses i espectaculars des del punt de vista instrumental.

Els dos directors han coincidit amb l’alcaldessa de Ciutadella a remarcar la feina de cooperació que suposa l’experiència, i l’enriquiment musical que suposa per a tots els instrumentistes, inclosos els alumnes de les respectives escoles municipals de música.

L’actuació a la plaça des Born de Ciutadella,  avui divendres dia 6 de juliol a les 21.30h.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *