Dades d’ocupació de la primera setmana del mes de juliol del bus entre Ciutadella i Macarella

El servei de bus de línia entre Ciutadella i Macarella segueix augmentant de passatgers dins la primera setmana del mes de juliol. En aquests moments la línia està operant amb les freqüències de temporada alta, amb 39 sortides i tornades diàries entre les 8:00 i les 23:00 h (un autobús cada 20 minuts).

Aquest nou servei té com a objectiu garantir tant a residents com a visitants l’accés a Macarella i evitar els problemes que s’havien ocasionat anys anteriors.

D’acord amb les dades que ens ha ofert l’empresa operadora, Autocares Torres, durant aquesta primera setmana del mes de juliol (del 1 al 7 de juliol) la línia ha comptat amb 5.945 passatgers, el que suposa 850 passatgers per dia de mitjana en aquesta primera setmana del mes de juliol, amb quatre dels set dies de la setmana en què s’han superat els 900 passatgers.

Com a millora del servei en aquesta primera setmana del mes de juliol, l’empresa operadora Autocares Torres ha contractat a una persona que estarà les tardes de dilluns a dissabte dels mesos de juliol i agost al restaurant Susy de la platja de Macarella ajudant i donant informació als passatgers. Cal recordar que amb la col·laboració del restaurant Susy s’ha instal·lat un tablet amb accés al web d’Autocares Torres perquè els usuaris puguin gestionar la seva reserva i canviar l’hora de tornada en funció de la disponibilitat.

Aquest servei substitueix la capacitat de l’estacionament a Macarella, per la qual cosa és incompatible amb el trànsit rodat i l’accés amb vehicle privat, que queda restringit entre el 14 de maig i el 15 d’octubre. El trajecte es fa en uns 40 minuts per sentit, que en temporada alta es realitzarà amb 4 autobusos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *