Roser Aguilera, la il·lustració infantil com a passió Autora del cartell i la imatge del Festival de Música d'Estiu 2018

Amb un cartell que transmet la frescor de l’estiu i ganes de gaudir de la música, la jove il·lustradora Roser Aguilera Bagur (Ciutadella, gener de 1998), de 20 anys, va guanyar el concurs de Joventuts Musicals de Ciutadella per ser la imatge de la 46ª edició del Festival de Música d’Estiu que prest començarà. Tot i que darrerament ha anat publicant obra per alguna de les xerxes socials més significatives, es pot dir que aquest cartell és el primer treball que es veu així més públicament de na Roser Aguilera, que just fa uns dies ha acabat el grau Superior d’Il·lustració que estudiava a Tarragona.

Una atracció pels dibuixos des de petita

A la il·lustració, de fet, na Roser Aguilera la va descobrir, o potser hauríem de dir redescobrir, fa relativament poc, mentre feia el segon curs del Batxillerat d’Arts Plàstiques a l’Escola d’Art de Menorca a Maó. Sí, perquè tot i açò, és de ben petita, en realitat i encara que no s’ho hagués plantejat mai, que la il·lustració l’atreia, perquè és des de sempre que l’ha encantat dibuixar i pintar, i també mirar les il·lustracions dels llibres escolars que passaven per les seves mans.

 

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, ofertas Semana Santa
Fira Arrels 2019