Villa Wolf Gewürztraminer

Aquesta setmana sortejam un vi alemany, el Villa Wolf Gewürztraminer, dels prestigiosos cellers de Loossen Bros, a la regió vinícola de Pfal, on els raïms maduren lentament entre les montanyes de Haardt i el riu Rhin i s’elaboren aquests vins des de 1756.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc intens amb espurnes daurades propis dels vins elaborats a climes freds.
  • Nas: Molt aromàtic amb records a roses i flors fresques com el gessamí. Subtil i fresc.
  • Boca: Madur, aromàtic amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa. Deliciós, sucós, amb textura suau i dolçor agradable. Aromes lleugerament especiats i pètals de rosa a més de lichi, albercoc i pell de taronja.
  • Maridatge: És un vi per que podem prendre com aperitiu o amb plats de marisc cru com unes escopinyes, a més d’acompanyar arrossos mariners; plats de pasta on predominin les salses de crema de llet i també per acompanyar bolets a la planxa.

És el vi ideal per acompanyar plats de cuina asiàtica, des del sushi japonès als curris de l’Índia, o bé qualsevol plat amb un toc de coent, com un pop a la gallega a plats de cuina mexicana.

També ens anirà de meravella per acompanyar formatges vells, i forts com un Rocafort, Camenbert, Cambozola o un Cabrales.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat el nostre subscriptor Carlos Palliser Pons, que des de fa mé de dues dècades reb el Setmanari El Iris al seu domicili.

Si voleu saber més o comprar aquest vi alemany, que de veritat us sorprendrà agradablement, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.