Xerrades a la fresca

L’Ajuntament de Ferreries, l’Agenda Local 21 amb la col·laboració de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular han organitzat pels mesos d’estiu, juliol i agost, un cicle de 5 xerrades a la fresca a Ses Fonts d’Enfora. Aquestes xerrades s’emmarquen dins els actes del 25è Aniversari de la Reserva Biosfera i tenen com a eix transversal la difusió i el debat sobre diferents aspectes de la gestió de la reserva de biosfera.

Les xerrades seran a les 21:00h i el calendari és el següent:

  • 12 de juliol: La dinamización económica en una reserva de biosfera. A càrrec de Xose Manuel Romero Rodríguez, Reserva de Biosfera del Área de Allariz (Ourense).
  • 19 de juliol: Pedres i terres. Un cop d’ull a la geologia de Ferreries. A càrrec d’Agustí Rodríguez.
  • 26 de juliol: Biodiversidad, un tesoro por conservar. A càrrec de Juan Antonio López, President del Comité Español de la UICN.
  • 2 d’agost: El Coneixement Tradicional de les Plantes: Una finestra cap al futur. A càrrec de Daniel Climent Giner, Comunitat Valenciana
  • 9 d’agost: La gestió integral d’una reserva de biosfera. A càrrec de Josep Maria Aragonés Gisbert, Reserva de Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.