Semsum2 2017 de MGWines

Aquesta setmana sortejam un vi un blanc, el Semsum2, elaborat amb les varietats de Macabeu i Moscatell, elaborat a la Finca La Lagunilla, a la localitat Alacantina de Villena, i que pertany a MGWines Group, del que hem sortejat diferents vins.

Es tracta d’un vi mediterrani, fresc i que es presenta en un atractiu bòtil color blau índigo o cobalt amb una etiqueta blanca on hi ha representat l’ull de peix de les antigues embarcacions de pescadors, que els hi servia com a talismà per a trobar els bancs de peix i que anava dibuixat a la proa de les barques.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc pàl·lid, net i brillant.
  • Nas: Amb molta fruita, destacant notes de cítrics com la pell de taronja i tropicals com la pinya madura i el lichi amb un fons de flors blanques com la del gessamí.
  • Boca: Entrada sedosa, fresca i equilibrada acidesa i dolçor. Llarg final a fruites tropicals que ens poden recordar flaires de mango i plàtan madur per mor del Moscatell.
  • Maridatge: És un vi per que podem maridar amb qualsevol plat de peix blau o de marisc a la graella o a la plaxa. Des d’uns escamarlans torrats i amanits amb oli d’oliva extra verge i una picada d’all i julivert, a un déntol o un anfós a la sal.

Ideal també per a calderes, panaderes i arrossos caldosos de peix i marisc, a més d’una morruda o una càntera al forn amb patates i tomàtigues d’estiu.

Acompanya bé els plats de cuina japonesa com el sushi, a més de plats amb un to de picant o espècies com els curris indis o uns tacos de peix al mes pur estil mexicà.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat el nostre subscriptor i col·laborador Manolo Pineda, conegut mecànic retirat i exfutbolista dels anys 50 i 60 a Ciutadella i Alaior, entre altres.

Si voleu saber més o comprar aquest vi la DO Vinos de Alicante el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *