El Consell Insular de Menorca adjudica a la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca el servei de conservació i manteniment del Camí de Cavalls

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 16 de juliol de 2018 l’adjudicació del contracte de servei per a la conservació i manteniment de Camí de Cavalls, que va ser licitat en la modalitat de contracte reservat per tal d’afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables en el marc de les polítiques actives de feina i del repte de la cohesió social.

En contracte ha estat adjudicat a la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, per un import anual de 118.269,42 € (iva inclòs) i una durada de 2 anys prorrogables.

L’objecte d’aquest contracte és l’execució de les operacions de conservació i manteniment del Camí de Cavalls, per tal de garantir-ne un estat adequat per al seu ús, com són: neteges i eixermes; senyalització vertical; manteniment de portells, baranes i barreres; a més d’actuacions de consolidació del paviment resolent situacions d’erosió del camí.

El camí de Cavalls és un camí de traçat de característiques variables que recorre el perímetre de la illa, d’ús recreatiu i turístic. La llei 13/2000 de 21 de desembre, de Camí de Cavalls de Menorca, considera “el Camí de Cavalls com una realitat històrica i cultural del poble de Menorca” i té com objectiu “permetre’n l’ús general, lliure i gratuït.”

Amb aquest nou contracte per a la conservació i manteniment del Camí de Cavalls, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix treballant per la conservació i manteniment de la xarxa de camins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *