Cava Rexach Baqués Brut Rosat Elaborat amb Pinot Noir 100% i amb un envelliment mínim de 15 mesos

El vi de la setmana per a tancar el mes de juliol. Es tracta del Rexach Baqués Brut Rosat Reserva, elaborat amb Pinot Noir 100% i envellit un mínim de 15 mesos. Aquest Cava amb DO està elaborat per la família Rexach Baqués que elabora caves des de 1910 a la localitat de Guardiola de Font-Rubí i té 85 punts a la Guía Peñín.

Nota de cata

  • Aspecte: Atractiu color rosat o melicotó pàl·lid. Net i brillant
  • Nas: Notes elegants de fruites vermelles, molt subtil i elegant. Hi trobam un fons de confitura de cítrics
  • Boca: Fresc, sec i afruitat. Bouquet de cideres i maduixes. Bombolla fina, delicada i fresca.

MARIDATGE

Els caves rosats són excepcionals per a les nits d’estiu i més quan es tracta d’un gran cava d’elaboració artesana com aquest Rexach Baqués amb 4 generacions d’elaboradors en el seu bagatge.

És un cava que ens anirà de perla per acompanyar unes cloïsses a la marinera o bé uns musclos a la menorquina amb pa ratllat all i julivert. Ideal per acompanyar calderes i calderetes, especialment una de rap i escamarlans, com també marida a la perfecció amb les carns blanques com les de conill i les de pollastre, pel que acompanyarà un conill amb cebes o amb pebres vermells, i unes pilotes amb salsa d’ametlles, com també uns calamars al forn a la menorquina.

És també una bona opció per a un sopar a la fresca de coques amb tomàtiga, amb pebres o amb sofregit, i com no, acompanyant unes albergínies o carabassonets plens.

També per a brindar en bona companyia les llunes plenes de l’estiu.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat el nostre col·laborador i repartidor, José Luis Moll.

Si voleu saber més o comprar aquest vi la DO Vinos de Alicante el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.