Reobertura del Museu de Menorca

Després de tres mesos tancat, el passat dijous 19 de juliol tornà a obrir el Museu de Menorca amb una nova exposició permanent que a partir de diferents àrees temàtiques expliquen la història de Menorca i converteix el Museu en la millor carta de presentació per a mostrar al món el caràcter excepcional i únic de la Menorca Talaiòtica. La realització de la nova museografia, posterior a les obres de reforma que es van fer entre 2015 i 2016, ha suposat una inversió de 636,199,85 euros, finançats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports del Govern Espanyol, i han fet possible la remodelació completa de l’exposició permanent del museu. A la inauguració hi assitiren la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el Ministre de Cultura del Govern Espanyol, José Guirao, el conseller de Cultura del Consell Insular, Miquel Àngel Maria, l’Alcaldessa de Maó, Conxa Juanola i la directora del Museu de Menorca, Carolina Desel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.