OH! Cava Brut Nature Excel·lent relació qualitat preu per a un cava estiuenc

Aquesta setmana sortejam un cava per a gaudir de les nits d’estiu. Es tracta de l’Oh Cava Brut Nature del Caller Oliveda Capmany de la localitat gironina de Capmany i dins la DO Cava, elaborat amb les varietats de Macabeu i Xarel·lo. Elaboració i criança amb el mètode tradicional “champenoise” i una segona fermentació en bòtil amb una criança mínima de 15 mesos a la cava.

Nota de cata

  • Aspecte: Atractiu color groc pàl·lid brillant. Bimbolla fina que forma una corona de sabonera.
  • Nas: Bona intensitat aromàtica, potents aromes florals i amb molta fruita que li donen molta personalitat i intensitat.
  • Boca: Fresc, sec i afruitat. Excel·lent combinació d’acidesa i dolçor. Molt ben estructurat. Conjunt equilibrat amb bona persistència.

 

 

MARIDATGE

Hem de rompre encara més la tendència de que els caves són per a les postres, i més quan es tracta d’un brut nature, que és ideal per a combinar-lo tant amb plats de peix i marisc com de carn.

Maridarà a la perfecció amb unes escopinyes o unes ostres al natural; uns escamarlans a la graella o unes gambes a la planxa, de la mateixa manera que ens anirà a la perfecció per a peixos nobles a la graella o planxa com un anfós, un pagre o un déntol.

Si optam per les carns, marida a la perfecció amb les carns més greixoses com una porcella o un bé al forn, a més de plats de carn amb salses com un entrecot al pebre o al formatge de Maó.

La guanyadora del sorteig d’aquesta setmana ha estat Ester Moll Benejam, de la Galeria Retxa de Ciutadella.

Si voleu saber més o comprar aquest cava amb DO el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.