Trobada d’estiu del Cercle d’Economia de Menorca per a parlar sobre turisme i situació econòmica Miquel Àngel Casasnovas, Joaquim Coello, Guillem López i Miquel Puig protagonitzaran aquesta cita amb dos actes a Ciutadella i Maó

La tradicional Trobada d’Estiu que organitza el Cercle d’Economia de Menorca des de fa sis anys tindrà aquest any un doble component amb la celebració de dos actes a la seu del Club Nàutic de Ciutadella i l’Institut d’Estudis Menorquins. Ambdues cites sorgeixen arran del llibre que acaben d’editar l’historiador i vicepresident del Cercle, Miquel Àngel Casasnovas i el catedràtic d’economia i membre del Consell Assessor del Cercle, Guillem López Casasnovas sota el títol “Menorca i Evissa, dos relats històrics i econòmics”. Els dos Casasnovas fan un treball d’anàlisis d’aquestes dues illes de l’arxipèlag de mida semblant però de model econòmic diferent i que tantes vegades es fan servir en els debats sobre la situació econòmica de les Balears. La història i l’evolució econòmica tant de Menorca com d’Eivissa son al centre d’aquesta publicació on es recullen dades històriques i de comportament social i econòmic que han protagonitzat i protagonitzen aquests dos territoris.

En aquest sentit, el Cercle ha volgut organitzar per demà dimecres dos actes que al matí tindrà un format de cafè-col·loqui al Nàutic de Ciutadella per parlar sobre la situació econòmica i el turisme de Menorca amb la intervenció dels dos autors del llibre així com també de l’enginyer naval Joaquim Coello i l’economista Miquel Puig, que també col·labora amb el llibre. Al capvespre, la trobada es traslladarà a Maó en un format diferent a la seu de l’Institut d’Estudis Menorquins amb la presentació del llibre on el propi Joaquim Coello moderarà el debat amb els tres protagonistes altra vegada, Miquel Àngel Casasnovas, Guiem López CAsasnovas i Miquel Puig.

El cafè-col·loqui tindrà lloc a les 10.00 hores a la Sala d’Actes del Club Nàutic Ciutadella. La presentació de llibre tindrà lloc a les 19.30 hores al Pati de l’IME a Maó. Ambdós actes son oberts al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, ofertas Semana Santa
Fira Arrels 2019