West Side Story arriba demà dimecres a les pedreres de s’Hostal Organitzat per Pedra Viva amb la participació de l’orquestra de l’Agrupació Musical de Ciutadella

Enguany és el centenari del naixement del compositor Leonard Bernstein. A part de pianista i director d’orquestra, es tracta d’una de les figures més remarcables en el món de la composició de bandes sonores per pel·lícules i sens dubte una de les seves obres més famoses és la banda sonora del musical West Side Story.

El concert anirà acompanyat amb la projecció de seqüències del musical. Tot plegat proposa dues nit s d’estiu amb cinema a l’aire lliure, música plena de matisos i una història mítica que ha marcat a tantes generacions d’arreu del món.

Des de l’organització mateixa del Festival Pedra Viva, se li va proposar a l’Agrupació Musical de Ciutadella que interpretés fragments musicals de la pel·lícula. Aquest concert s’emmarca doncs dins la proposta anual del Festival Pedra Viva d’autoproduir espectacles partint del talent artístic menorquí.

Enguany, l’organització del festival va un pas més enllà i acosta per primera vegada un dels seus espectacles a llevant.

Per tant, l’espectacle es farà en doble funció: La primera serà com és habitual omplint els dimecres de Líthica, programada el 8 d’Agost a les 21 h. La segona serà a La Fortalesa de la Mola, el divendres 10 d’Agost a les 21 h.

Aquest pas per creuar l’illa és una aposta del Festival Pedra Viva per descentralitzar la seva activitat cultural i compartir-la amb la resta del públic de Menorca.

Les entrades pels concerts poden adquirir-se en línia a través de la pàgina web www.pedravivamenorca.com, a la Cafeteria Ànima de Ciutadella o a les taquilles de Líthica el mateix dia de l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, ofertas Semana Santa
Fira Arrels 2019