Caramel: Bellesa, salut i harmonia

Us presentem a la Bianca, la creadora d’un centre de nom Caramel, que va obrir el carrer Ibiza número 20, el novembre del 2017, amb una conjunció perfecte: Bellesa, Salut i Harmonia.

Ella ens proposa una teràpia holística, de cos, ment i esperit. Els seus aliats són els fangs naturals procedents de Romania, i els olis essencials de grau terapèutic i la seva experiència d’una vintena d’anys en aquest món terapèutic emprant els productes 100 % naturals.

 Per què has decidit portar i treballar els productes de Romania?
Perquè he treballat molt de temps amb ells i conec els seus beneficis a diferents nivells. Aquests productes derma-cosmètics constitueixen un concepte original romanès, destinat a aprofitar les propietats terapèutiques del fang sapropèlic. Aquests jaciments naturals contenen substàncies orgàniques i inorgàniques, provinents del fang dels llacs salats dels camps de Bârâgan, concretament del llac Amara. Es diuen Pell Amar, el seu creador va morir l’any passat, es deia Stefan Ionescu Calinesti i era metge. Ell tenia una constant obertura cap al Coneixement Verdader, tant per la seva experiència directa com també la promoguda per una determinada espiritualitat, fou promotor de la medicina integrativa, amb una visió de l’ésser humà com un tot unitari: cos, ment i esperit. Aquest fou un descobriment per mi, ja que jo sempre he cregut en què l’individu ha d’estar amb harmonia, i per això treball amb aquesta visió holística.

Quins beneficis ens aporten aquests fangs terapèutics?
Aquests fangs són un extracte pur de nivell terapèutic, que pot tractar afeccions com les dermatològiques (psoriasis, èczemes); reumatisme no articular com tendinitis, bursitis; reumatismes crònics degeneratius com les artrosis de la columna vertebral, cintura, genolls, mans i peus; reumatisme inflamatori crònic que s’ha estabilitzat biològicament amb espondilitis anquilosant, poliartritis reumatoide, artritis psoriasi; o malalties post traumàtiques de l’aparell locomotor. Són molts els beneficis, ara bé també hem de comentar que per al seu bon ús requereix un bon funcionament del sistema cardiovascular i renal.

Què podem trobar si venim el teu centre Caramel?
Jo oferesc per als nostres clients un tractament holístic de cos, ment i esperit. Els nostres coneixements i experiència en el món de la bellesa ens hi han obstinat sempre a treballar amb productes 100 % naturals dels quals coneixem la seva procedència, jo sóc originària d’allà, però ara visc a Menorca.
Els nostres serveis van des de: tractaments corporals com: píling corporal, depilació amb pasta de sucre, drenatge limfàtic; tractament facial amb neteges facials personalitzades, lífting facial, tractaments anti arrugues, maquillatge, celles i pestanyes, etc. Oferim massatges amb diferents tècniques segons què veiem que necessita el nostre client/a com l’Abhyanga, l’ayurvèdic Shiro Champi, el relaxant, des contracturant, depuratiu i l’especial tècnica Raindrop o anomenat també Gota de Pluja que avui us parlarem d’on prové i com el realitzem.

 Explica’ns d’on prové aquesta tècnica del massatge Raindrop!
La tècnica Gota de Pluja està inspirada dels indis dakota. És una tècnica revolucionària que combina: reflexoteràpia, pressió-puntura amb vitaflex (els peus) i un massatge terapèutic a la columna vertebral. S’empren 9 olis essencials de grau terapèutic obtenint un efecte de desintoxicació de tot el cos. Quan apliquem els olis essencials amb el contacte de les puntes dels dits i els punts de reflexologia s’alliberen impulsos d’energia (estancada). Aquesta electricitat circula en el sistema nerviós i pot alliberar l’organisme de bloquejos de tensió i desequilibri, eliminant les substàncies tòxiques i la falta d’oxigen a la columna. És sabut que els virus, les bacteris, l’estrès agredeixen el cos i poden arribar a inflamar tota la musculatura de la columna vertebral, bloquejant el pas fluid de la mateixa en direcció els diferents sistemes, afectant els òrgans, i desorganitzant l’equilibri en el comandament del cervell.
Quan s’apliquen els olis essencials de grau terapèutic amb aquesta tècnica les cèl·lules de tot el cos les va assimilant (els beneficis dels OE) a partir dels vint minuts i aquest té un efecte que pot durar fins a una setmana.
Amb aquesta teràpia la columna vertebral se sent més flexible, oxigenada i rebem els beneficis de l’aromateràpia i la digitipuntura a tots els nivells, amb més bon rec sanguini facilitant la millora i suavitzant les molèsties musculars i augmentant el benestar del client/a.

 Com influencia i ens beneficien els Olis Essencials terapèutics?
Primer de tot cal diferenciar els productes anomenats olis essencials, que no són purs ni es poden considerar del nivell terapèutic, el qual sí que tenen els que nosaltres treballem.
S’ha demostrat i se segueix investigant que els Olis Essencials de grau terapèutic treballen a diferents nivells de la persona: en l’àmbit emocional, nivell físic, psíquic i energètic. En aquest cas els nostres els podem usar de tres maneres: tòpicament, inhalant i ingerint-los (aquesta darrera fórmula es desaconsella si no ho indica l’envàs o casa corresponent).
A escala tòpica és ben conegut que podem aplicar-los sols (sempre comprovant un petit test cutani). Jo concretament solc utilitzar els olis essencials afegint-los els productes que utilitz per a potenciar els efectes elegits. Posar determinats olis essencials en el vaporitzador d’aigua freda Young Living transforma els nostres espais, afectant positivament a les persones que els habiten, treballen o vénen a rebre els nostres serveis.
Quan s’inhalen els olis essencials va dirigit el sistema cerebral, concretament al límbic el qual aquest promou la seva activació i eliminació de toxines que pugui detectar necessari.
Concretament en el cas dels olis de la companyia que jo treball i en sóc distribuïdora, Young Living, hi ha una línia d’olis essencials de grau terapèutic que són d’ús per ingerir. Aquests però sempre ho fem sota la tutela de professionals de la mateixa companyia o grans coneixedors dels olis essencials. Tot i que els efectes dels Olis Essencials són molt evidents i la persona nota millora amb la seva aplicació regular, de cap manera recomanem deixar els tractaments mèdics que els nostres clients estiguin realitzant. Nosaltres com a professionals col·laborem i emprem materials purs que tenim experiència i resultat que les persones tenen millor qualitat de vida a diferents nivells, el físic, el mental i emocional, així com els aspectes transcendents.

 És un món molt ampli el que ens obres avui amb els Olis Essencials terapèutics. Com podem accedir a ells?
Gràcies. Doncs es pot accedir a través d’una teràpia personalitzada, però també podeu venir a les meves xerrades per conèixe’m i experimentar personalment els seus efectes i us n’expliquem els seus beneficis. És molt important entrar en contacte directe i personal amb l’Oli Essencial. Cada persona i cada moment és diferent, cal experienciar-ho, per això ho faig regularment a Ciutadella, però també ho creem per a petits grups de persones que ens ho demanen. També realitzem petits tallers temàtics per donar a conèixer els nostres olis i saber com emprar-les per un mateix i també per la nostra família, i els entorns propis o laborals per afavorir diferents aspectes relacionals, activitats concretes, entre altres.
Fa pocs dies vam donar una formació específica de la tècnica de Raindrop a diferents persones de Menorca que estaven interessades a aprendre-la i ho anirem repetint. També invitem a professionals vinculats amb els Olis Young Living, així com estem oberts a rebre en el nostre centre altres professionals del món terapèutic, actualment col·laboren realitzant Shiatsu, Reiki, Kinesologia, treball metamòrfic.
La concepció del centre Caramel és d’obertura a l’illa de Menorca, amb voluntat de créixer i donar-nos a conèixer i donar la benvinguda a tots els que ens vulguin conèixer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, ofertas Semana Santa
Fira Arrels 2019