Manca de civisme i respecte

En les darreres setmanes d’estiu, potser per la calor, potser perquè estam en les puntes de gernació, potser per una clara manca de civisme i de respecte amb els demés són molts els ciutadellencs i ciutadellenques, també els visitants que han elegit Ciutadella per a passar les seves vacances, ens trobam davant fets que no sols fan mal als ulls, sinó vergonya i a la vegada causen malestar a aquells que ho han de patir.

Aquesta setmana hem volgut posar una fotografia il·lustrativa al nostre editorial, perquè diuen que una imatge val més que mil paraules, i no es tracta d’un fet aïllat, sinó desgraciadament massa corrent a les nostres urbanitzacions i que des de l’Ajuntament de Ciutadella hi han de posar mesures cap a l’empresa adjudicatària del servei de neteja, perquè imatges de brutor com aquestes no es poden consentir, perquè embruten la nostra imatge com a destinació turística i com a Reserva de la Biosfera.

Altre tema preocupant és les renous i crits que dia sí i dia també es produeixen fins a ben bé les dues i mitja de la matinada a certs carrers del nucli antic, principalment on hi ha bars, que amb l’excusa de la normativa anti-tabac deixen sortir a clients amb gots de plàstic al carrer que amb l’excusa de fumar, xerren amb veu més que alta i moltes vegades criden, tot molestant als residents i no deixant-los dormir.

De cada vegada es fa més que necessària una nova revisió de l’ordenança de renous al nucli antic, especialment a aquells carrers on hi conviu l’activitat de restauració amb la del descans dels residents, i açò no vol dir que estam en contra de les terrasses dels bars i dels restaurants, sinó tot el contrari, però amb una major sensibilitat per part de tots, perquè moltes vegades no es té en compta que al nucli antic hi viuen persones, gent que vol descansar, veure la tele, llegir i especialment poder dormir a ca seva i no haver de patir l’incivisme d’uns pocs maleducats, que el fan és que poc a poc els residents optin per a denunciar aquests abusos, o cercar altres indrets per a viure, cosa que significarà acabar amb la vida del nucli antic, que serà merament comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, ofertas Semana Santa
Fira Arrels 2019