El concert de Fado, jazz i música d’arrel amb María Berasarte i Pepe Rivero es celebra avui Per problemes en els transport fins a Menorca, el concert d'ahir es celebrarà aquesta nit

El concert que s’havia de celebrar ahir dilluns 13 d’agost a les 21 hores i en el marc del 46è Festival de Música d’Estiu que organitza Joventuts Musicals de Ciutadella, es celebrarà avui vespres a les 21 h i  i els protagonistes seran  la cantant basca María Berasarte i el pianista cubà Pepe Rivero, tots dos amb una ample trajectòria professional al darrere i que, a través de Delirio (que és també el nom del duet), s’han ajuntat per tirar endavant aquest projecte de piano i veu fent feina conjuntament de la primera a la darrera nota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *