Vine a celebrar l’adquisició pública de Son Catlar Divendres 31 d'agost visita guiada i concert al jaciment de Son Catlar

El Consell Insular de Menorca ha organitzat per al pròxim 31 d’agost un acte al jaciment de Son Catlar amb motiu de la seva adquisició per part de la institució insular. L’acte consistirà en una visita guiada i un concert.

A l’inici de la visita guiada del jaciment es donarà a tots els assistents un programa de mà amb un plànol amb tots els elements d’interès. La visita serà guiada pels responsables del Projecte Modular: Fernando Prados i Helena Jiménez, i dels seus col·laboradors Majo León i Joan C. de Nicolàs. El Projecte Modular, impulsat per la Universitat d’Alacant, duu realitza de fa tres anys una important iniciativa d’investigació a Son Catlar que ha posat al descobert la influència púnica en la construcció dels bastions defensius que envolten la murada del poblat talaiòtic. A més, aquest equip ha estat l’escollit, a través d’un concurs públic, per elaborar el Pla Director del jaciment.

Per al concert, es recuperarà el concert dels joves de les sis bandes de música de Menorca previst l’any passat durant el 20è aniversari del Llatzeret i que no es va poder portar a terme a causa del mal temps. El director del concert serà el jove Jordi Orell.

Per raons pràctiques, només serà possible accedir a l’acte amb autobusos que sortiran des de la via perimetral de Ciutadella. Els assistents que vulguin participar en la visita guiada podran agafar l’autobús a partir de les 18.30h. Aquells que només vulguin assistir al concert, podran agafar el bus a partir de les 19.15h.

El preu de l’entrada i servei d’autobús és de 6 euros per a la visita guiada + concert, i de 5 euros per al concert. Es poden adquirir les entrades a través de la pàgina web: nanventura.es. També es podrà fer presencialment el dia 22 d’agost de 12 a 13h a la seu del Consell Insular de Maó, i el dia 28 d’agost de 12 a 13h a la Casa de Cultura de Ciutadella. L’aforament màxim d’aquest acte és de 500 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.