Casado: “El PP aposta pels millors i Company és una persona amb experiència de gestió per a Balears” El líder popular ha incidit, a més, que "És Sr. Sánchez qui té la pilota a la seva teulada per millorar el sistema de finançament"

El president del Partit Popular, Pablo Casado, juntament amb el secretari general nacional, Teodoro García Egea, ha viatjat aquest dijous fins a Menorca on ha estat rebut, entre molts altres càrrecs, pel president del PP balear, Biel Company, el secretari general autonòmic , Toni Fuster, l’adjunt a presidència, Sebastià Sagreras, la vicepresidenta Marga Prohens, i la presidenta insular, Coia Sugrañes, davant els quals Casado ha recalcat que “el PP aposta pels millors i Company és una persona amb experiència de gestió per a Balears “.

A més, el líder popular a nivell nacional ha volgut incidir que “els problemes que estem veient a nivell de turisme són fruit de la mala planificació, del populisme i de la demagògia. El turisme a les Illes Balears és fonamental, no només per aquesta terra, sinó per a tot Espanya “.

Abans de reunir-se amb empresaris i afiliats al Partit Popular de Menorca, en declaracions als mitjans de comunicació presents, el president del PP nacional ha incidit que “ja vam avisar que es necessitava un nou model de finançament autonòmic, que l’actual era injust . És Sr. Pedro Sánchez qui té la pilota a la seva teulada per millorar-lo en les Illes Balears i a la resta d’Espanya “.

Precisament fent al·lusió a l’economia, el president Casado ha recordat que “el Govern del PSOE proposa apujar impostos i malgastar els doblers dels espanyols i això acabarà afectant a l’ocupació”.

Amb tot, Casado s’ha referit també al decret del català d’Armengol en la Sanitat sobre el qual ha destacat que “defensam el bilingüisme que tenen les Balears, que aquest no sigui una barrera que divideixi la societat i que s’empobreixi els serveis socials” .

En un altre ordre de coses, en referència al sostre de dèficit, el president del Partit Popular ha explicat a Menorca com partits com PSOE o Podem “volen carregar-se el repartiment i la separació de poders a Espanya. Volen vulnerar la base democràtica entre el poder executiu i el legislatiu “.” Intentaran que el Senat perdi la seva capacitat per decidir sobre això “, ha conclòs Pablo Casado.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *