Company: “Aquesta esquerra que no gestiona i es passa el dia discutint ha de trobar-se al PP davant” El president del PP balear ha clausurat juntament amb el líder nacional, Pablo Casado, la jornada de treball a Menorca

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, durant la seva intervenció en la cloenda de la jornada de treball d’aquest dijous a Menorca del president nacional, Pablo Casado, amb empresaris i afiliats, ha incidit que “aquesta esquerra que no gestiona i es passa el dia discutint ha de trobar-se al PP davant “. En aquest sentit, ha afegit que “davant d’una esquerra radical que vol acabar amb els seus adversaris; debat d’idees. Enfront de la confrontació; aquí hi ha un Partit Popular que cerca consens. Davant l’extremisme de la Sra Armengol; aquí hi ha el PP per posar moderació “.

A més, el president popular balear ha volgut sortir en defensa de Pablo Casado remarcant que “l’esquerra intenta acabar amb el nostre líder i quan es toca el líder es toca a l’organització. No podem acotar el cap davant els insults, les amenaces i la persecució a què estan sotmetent al nostre president “.

Amb tot, Biel Company ha destacat que “en aquest PP volem fer tot el possible perquè la gent visqui millor i evitar, per exemple, que les obres de la carretera de Ciutadella a Menorca hagin estat 3 anys inacabades. Treballem per garantir el benestar de les persones “. Tot això, assegura, perquè” estem treballant per tornar a tenir un partit molt fort, centrat, amb sentit comú, que defensi els valors de sempre del PP: la família, el treball, el esforç; gestionar amb sentit comú “.

Respecte a altres temes d’actualitat com l’independentisme català, el president del Partit Popular de Balears ha explicat que “a Balears volem ser part important d’Espanya i, de cap manera, volem formar part d’altres entelèquies, ni d’altres països. nosaltres ja tenim el país al qual volem pertànyer i aquest és Espanya”.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *