Nadal Roig i Andreu Vidal obriràn el Festival d’Orgue 2018 de la Capella Davídica El concert es celebrarà dilluns 27 a les 21 h a l'Església del Socors

Dilluns dia 27 s’inaugura una nova edició del Festival d’Orgue de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca amb l’actuació dels joves músics mallorquins, Andreu Vidal Siquier, trompeta i Nadal Roig Serralta, organista.

El programa estarà format per la Toccata prima de Il Secondo Libro di Toccate de Girolamo Frescobaldi, a la que seguirà Sonates del Modo per imperare a sonare di tromba de Girolano Fantini amb les peces Detta del Colloreto, Detta del Gonzaga i Detta del Nicolini. Seguidament interpretaran Toccata ex G (manualiter) BuxWV 164 de Dietrich Buxtehude, per a continuar amb les Sonates del Modo per imperare a sonare di tromba de Fantini amb les peces Detta del Saracinelli, Detta dell’Adimari i Detta del Nero. Tancaran la primera part del concert inaugural la Toccata quarta de Georg Muffat i Sept petites fanfarres de Xavier Gelabert Muntaner amb les peces I, II, III i IV.

La segona part estarà integrada per la Sonatina en Fa de Nofre Morey, de la que s’interpretaràn I. Allegro, II. Lied i III, Minuet. A les que seguiràn les Sept petites fanfarres de Xavier Gelabert Muntaner amb les peces V, VI i VII. Seguidament interpretaràn Tiento de falsas de Il tono de Pablo Bruna; el Tiento partido de mano derecha de Pablo Nasarre i tancarà el concert la Suite en Re Major de Jeremiah Clarke amb els seus: Prelude, Minuet, Sybelle, Rondeau, Serenade, Bourrée, Ecossaise, Hornpipe i Guigue.

Andreu Vidal Siquier, (trompeta)

Nascut a Palma l’any 1998, comença els seus estudis musicals el 2006, quan accedeix al Conservatori de Mallorca, on estudia amb Salvador Sentamans fins que obté el grau mitja l’any 2016. Des d’aquest any estudia el grau superior de trompeta a Musikene (Centre Superior de Música del Pais Basc) amb Lluis Gónzalez i Alfonso González. De forma complementaria ha rebut classes de Gábor Tarkövi, Adan Delgado, Omar Tomasoni, Rudolf Korp, Allen Vizzuti, Pierre Badel, Juan Antonio Martínez, etc…

Actualment és membre titular de la Jove Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid i ha realitzat col·laboracions amb la OSIB i la ORCAM.

Nadal Roig Serralta, (orgue)

Nascut a Petra l’any 2000, inicia amb 5 anys els seus estudis musicals a l’Escola de Música de Petra on cursa percussió i, posteriorment, piano. Més tard, comença els seus estudis d’orgue a l’Escolania de Lluc amb l’organista del Santuari Rafel Riera i on acompanya diverses celebracions. El 2015 ingressa al conservatori de música professional de Palma i segueix els seus estudis d’orgue amb Bartomeu Mut, organista de la Seu. Paral·lelament, estudia composició amb Xavier Gelabert.

Ha participat en els Matins de l’Orgue d’Alaró i en el Festival Plenum Organis de Santanyí i, diverses vegades, ha col·laborat amb la formació BACHrroc Ensemble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip